ویژگی و خصوصیات کفش طبی

ویژگی و خصوصیات کفش طبی

ویژگی و خصوصیات کفش طبی : امروزه کفش های مختلفی در مدل و سایز ها و شکل های مختلف تولید میشود. که میتوان در مکان های خاص یا برای مصارف مختلف از آنها استفاده کرد . کفش های طبی نوعی از کفش ها هستند که همه افراد میتوانند از آنها استفاده کنند اما بیشتر افرادی از آنها استفاده میکنند. که دردهایی در پا و کمر خود احساس میکنند . در این مقاله از کفش چی قصد داریم به نکاتی در مورد کفش های طبی بپردازیم با ما همراه باشید.

امروزه تعداد زیادی از افرادی که به نوعی مشکلات و دردهایی در پای خود دارند به دنبال کفش های استاندارد و طبی هستند. بعضاً هم هستند کسانی که بدون احساس دردی در پا ،بدنبال کفش مناسبی هستند تا در آینده دچار مشکل یا بیماری در پای خود نشوند.

افرادی که دارای مشکلی در پای خود هستند. و به دنبال کفش های طبی هستند باید آگاه باشند. که انواع مختلفی از کفش هایی که صرفاً فقط نام طبی را دارند در بازار وجود دارند .

صرف اینکه نام کفشی طبی است، یا از مکان هایی که ادعای فروش کفش ارتوپدی دارد. به معنای آن نیست که کفش مورد نظر واقعا خصوصیات کفش ارتوپدی را دارا باشند. و بتواند مشکلات درد پای ما را کمتر و یا حتی بهتر کنند .

بیماری های متعددی در نقاط مختلف پا وجود دارد. و مشکلات ناشی از آن را می توان در اکثر مواقع با انتخاب کفش مناسب مرتفع کرد .

در انواع بیماری های پا، ممکن است نیاز داشته باشیم. به کفشی با خصوصیات خاص که با بیماری دیگر موجود در پا متفاوت است. ولی خصوصیات مشترکی وجود دارند که تمام کفش های طبی باید دارای آنها باشند .

خصوصیات کفش استاندارد و طبی

در اینجا قصد داریم به تعدادی از موارد و خصوصیات کفش استاندارد و طبی بپردازیم :

– کفی کفش طبی باید از استحکام و قدرت کافی برخوردار باشد و بتواند نیروی وارده به کف پا را جذب کند. به عنوان مثال نیرویی که در حین راه رفتن از زمین به کف پا و از کف پا به بدن منتقل می‌شود. نیرویی نزدیک به دو برابر وزن بدن است.

این نیرو در حالت دویدن گاهاً به ده برابر وزن بدن به اندام‌های بدن منتقل می شود. بنابراین‌ کفی کفش می‌تواند نقش موثری در انتقال نیرو و پخش نیرو از زمین به کف پا و از کف پا به بدن داشته باشد .

کف پا، قوس طولی آن است. پس کف داخلی کفش باید در قسمت میانی و داخلی کمی برجسته تر باشد .

کفش دارای کف قوسی شکل :

کف بیرونی کفش باید به میزانی گوژ باشد تا وسط کفش ،پایین تر از دو انتهای آن قرار گیرد. پیاده روی در چنین کفشی بسیار راحت بوده و در حین پیاده روی، هنگام اصابت پاشنه به زمین و هنگام بلند شدن پنجه از زمین، فشار زیادی به کف پا و مچ پا وارد نمی گردد .

کفش متناسب باید دارای سطح داخلی یکنواخت باشد .هنگامی که دست میکشیم به سطح داخلی کفش باید متوجه سطوح یکنواخت و قوس های نرمی در درون کفش شویم.استفاده از این چنین کفش هایی در هنگام پیاده روی، فشار کمتری را به پوست پا وارد می کند .

کفش طبی باید روند نفس کشیدن پا را مرتفع کند . جنس رویی کفش باید به گونه ای باشد که تهویه داخل کفش به شکل مطلوبی برقرار باشد. این تهویه برای جلوگیری و کاهش عرق کردن پا از موارد ضروری در کفش های طبی می باشد .

یقه و زبانی نرم در کفش های طبی از قسمت های مهم کفش می باشد . یقه کفش مکانی است که محیط اطراف مچ پا را در بر می گیرد و زبانی نرم کفش برگه یا ورقه ای است که در زیر بندهای کفش قرار می گیرد. این قسمت های کفش باید حاوی پد ها و بالشتک های نرمی باشد تا سبب کاهش فشار به پوست پا گردد .

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...